Polja obeležena zvezdicom (*) su obavezna

Odgovori


gosppodine direktore. deo odgovora direkcije je neozbiljan. blago je reći lazan. baš me zanima ko vam pomaže jer više puta ponovljena laž ne postaje istina. oswtali ste mi "dužni" odgovor na pitanje koliko koštaju radovi u čortanovcima u 2015 godini. pogotovo oni bez tendera.
ilija mitrović, 28.03.2016.
U prethodnom odgovoru smo vam detaljno naveli šta je sve bilo planirano da se radi u 2015. godini u naselju Čortanovci. Što se tiče utroška finansijskih sredstava za radove koji su izvođeni tokom 2015. godine svi podaci su javno dostupni na internetu (www.direkcija-indjija.net) i prezentovani u kvartanim i godišnjim izveštajima o poslovanju Direkcije za izgradnju opštine Inđija J.P. Inđija.

Postovani direktore dali mozete da mi objasnite zbog cega danas vasi radnici nisu ispraznili moju kantu za smece. i kad mislite da ispravite to. Ukratko danas nisu ispraznili kazu preteska intervenisao sam na broj telefona koji sam dobio 0648223638 oni su se vratili posle 10min. insistirao sam da se isprazni kanta jer zato placam vama to jest Komunalcu ako je teza zato ih ima dvojica gde sam dobio odgovor od jednog vaseg zaposlenog da on nije ucio skolu za to daga zajebavam da moram da imam 35kg smeca nakon cega sam odgovorio da ja ni bilo ko drugi nikad nismo culi da moram meriti jos koliko imam smeca u kanti niti mi je Komunalac dao vagu nakon cega su seli u kamion i otisli . Postoji zakon o komunalnim uslugama i zastiti potrosaca inspekcija itd,gde sve lepo pise i kako vi sad mislite da ja vama platim racun za neostvarenu uslugu ili bolje receno javasluk vasih radnika i potrazicu misljenje nadleznog Ministarstva o pravnom leku , centra za zastitu potrosaca,Rep.Inspekciji.
Dejan Petric, 09.03.2016.
Poštovani Dejane, radnici su upozoreni na svoje ponašanje ali Vas molimo da ubuduće ako imate više težeg komunalnog otpada isti stavite u više sudova ili vreća kako bi olakšali posao jer i sami radnici ne zaslužuju da ih vređaju i potcenjuju.Danas 16.03.2016 sav komualni otpad-smeće je odnešeno ispred Vaše kuće. Tehnički direktor Jakoba Stevan

Postovani Urose,dali postoje projekti sanacije postojecih smetlista komunalnog otpada kod groblja u Novim Karlovcima,i dali postoji budzet za 2015 godinu koji bi resio ovaj problem divlje deponije u Novim Karlovcima? Hvala, Mikaja
Mikaja Miodrag, 09.12.2015.
Direkcija za izgradnju opštine Inđija J.P. Inđija nije nadležna za ovaj problem. Potrebno je obratiti se JKP Komunalac koji se bavi sanaciijom divljih deponija i smetlišta otpada.

Postovani direktore, zeleo bih da saznam kada ce se Saska deponija kod groblja urediti I zatvoriti? hvala unapred I pozdrav Vas Sasan Mikaja.
Mikaja Miodrag, 09.12.2015.
Poštovani Mikaja, naravno da nije u skladu sa Opštinskom odlukom, i da se otpad odlaže nekontrolisano, ali kontrolu bi trebala vršiti komunalna inspekcija, odnosno inspektor za zaštitu životne sredine, ono što ovo komunalno preduzeće može da učini a to i radi je da se takva deponija sanira i očisti a što će do kraja godine i učiniti.

Interesuje me kada ce biti zavrsena rasveta prema Outlet centru, posto vidim da su sijalice postavljene ali nisu u funkciji .
Marko Pavlovic, 02.12.2015.
Radovi na izgradnji javne rasvete su završeni i čeka se da Elektrodistribucija izvrši priključenje predmetne javne rasvete na mrežu. Prema informacijama iz Elektrodistribucije priključenje će biti izvršeno u narednih 7 dana.
12345678910...