Polja obeležena zvezdicom (*) su obavezna

list Vrsta zahteva (*)

list Ime

list Prezime

list Način obaveštavanja (*)

list Fiksni telefon (*)

list Mail adresa

list Mobilni telefon

list Tekst (*)
 
Dozvoljeni formati slika su .jpg, .jpeg, .bmp, .gif, .png
list Slika 1

list Slika 2

list Slika 3

list Slika 4

list Slika 5


Molimo Vas da ne zloupotrebljavate ove podatke. Svaka zloupotreba podleže zakonskim sankcijama!

Kako funkcioniše Sistem 48?

Sistem 48 download (914mb)

Za rešavanje Vaših problema sada je dovoljan jedan jedini telefonski poziv, SMS poruka ili pristup Internetu i ovom portalu. Ceo sistem je osmišljen da bi Vama bio na usluzi i kao takav Vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno.

  • Po ceni lokalnog razgovora možete prijaviti problem tokom 24 sata 365 dana godišnje
  • U najkraćem roku dežurne službe javnih preduzeća izlaze na teren
  • U roku od 48 sati ćete dobiti odgovor o statusu rešavanja Vašeg problema

Razvoj SISTEMa 48 pospešuje poziciju naše lokalne samouprave i time nas stavlja daleko ispred ostalih opština što će nam omogućiti privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta.

SISTEM 48 predstavlja jedinstven informacioni sistem u Evropi kojim se u roku od samo 48 sati rešavaju problemi građana. Služi za bolje upravljanje opštinom i kvalitetnijom kontrolom javnih preduzeća.

Objedinjujući rad svih javnih preduzeća u opštini Sistem 48 omogućava rešavanje problema i zahteva građana, raspolaganje sredstvima na nov, moderan i funkcionalan način zasnovan isključivo na tehničkim podacima i činjenicama.

Sistem je u potpunosti u funkciji građana koji pomoću njega lakše i brže rešavaju problem iz domena komunalnih preduzeća.

Opština Inđija, u cilju što efikasnijeg rada i bolje komunikacije sa građanima, je uspostavila rad Call centra. Referentu koji brine o svim primedbama ili pohvalama službi koje su u sastavu opštine i javnih preduzeća čiji je osnivač opština možete se obratiti na sledeći način:

  • lično (dolaskom građana na šalter br. 17 u zgradi opštine)
  • telefonom na broj 022/555-588 na koji se u toku rada javlja referent, a u ostalom vremenu možete ostaviti poruku koju će zabeležiti govorni aparat
  • putem SMS poruke na telefon broj 065/5555-880
  • preko portala opštine Inđija koji se nalazi na ovoj strani
  • Viber aplikacijom na telefon broj 065/5555-880

Ako želite da Vas referent informiše o statusu podnetog zahteva, ostavite podatke kako bi referent mogao da Vam odgovori (Telefon ili/i SMS ili/i e-mail) Ako niste sigurni koje je vrste Vaš zahtev, izaberite "NEKI DRUGI ZAHTEV" sa dna liste zahteva.