Vesti

„ROYAL“ КРАЉЕВСКИ: Стрелци на летеће мете најбољи у Србији

naslovJedneVesti
30.09.2020

Спортско удружење „Royal“ из Инђије је за само три године постојања израстао у убедљиво најбољи клуб у овој дисциплини у Србији. Доказ за то су пехари са апсолутно свих такмичења и то углавном намењених за најбоље.

На последњем државном првенству били су опет најуспешнији и због остварених резултат пријем је уприличио председник општине Инђија Владимир Гак.

Како је изјавио на конференцији за медије, постојале су сумње и скептици који пре три године нису веровали у оправданост оснивања новог спортског колектива.

„Данас када имате двадесетак пехара са највишим државним, што екипним што појединачним признањима, можете само рећи да је то ипак било оправдано и добро. „Royal“ је мањи спортски колектив али када погледамо трофеје онда можемо рећи да представља један од најуспешнијих у историји општине Инђија“.

Већ три године клуб успешно води Иван Рожек. По његовим речима, у екипи тренутно имају пет сениора и једног јуниора, од којих су двојица чланови српске репрезентације-Стеван Такач и Душан Николић, док је најозбиљнији кандидат да ове године буде међу најбољима Петар Недић.

Како је Рожек истакао, „Royal“ је на свим такмичењима најбољи, пре свега захваљујући несебичној подршци Општине Инђија и председника Гак Владимира. 

PRETRAGA VESTI
Tekst:
Datum: