Vesti

Грујчић Марко победник Купа Србије у стрељаштву

naslovJedneVesti
01.10.2020

На финалу Купа Србије за пионире, кадете и млађе јуниоре, велики успех је остварио пионир инђијске Младости Грујчић Марко. Некако из сенке, јер није  важио за фаворита, Марко је одличним резултатом, својим најбољим до сада, од 186 кругова за два круга надмашио фаворита Стефановић Димитрија из Кикинде.

Треће место је припало Терек Стефану такође из Кикинде. На корак до медаље је остао други представник Инђије, Лукач Јован, коме је са 182 круга припало 4. место.

Иначе, Грујчић је одлично пуцао и на почетку сезоне која је прекинута у марту, пласирао се међу најбољих 10 пионира Србије али се постављало питање како ће прекид у такмичењима утицати на његову форму. Испало је одлично и сада је извесно да ће се на њега озбиљно рачунати и на првенству Србије које се одржава 10. октобра.

Одличан наступ на финалу је забележила и пионирка Џонић Лана којој је припало 2. место са  187 кругова. Лана је одлично пуцала и у конкуренцији кадеткиња али јој је због слабог почетка и слабе прве серије, на крају припало 6. место. Од бронзе је делило 3 круга.

PRETRAGA VESTI
Tekst:
Datum: