Vesti

Otvoreno klizalište, zabava za mališane tokom zimskog raspusta

naslovJedneVesti
17.12.2020

Inđijsko klizalište u centru grada počelo je sa radom a mališani koji su najčešći posetioci imaće priliku da uživaju na ledu tokom zimskog raspusta a najkasnije do 1. februara. Klizalište će raditi svakog dana od 10 do 22 časova. Uz ulaznicu koja iznosi simboličnih sto dinara dobijaju se klizaljke.

Otvaranju je prisustvovao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je izrazio zadovoljstvo što klizalište ove godine lepo izgleda i što je na vreme počelo sa radom.

Na pitanje da li je klizalište bilo potrebno ove zime ili ne, Gak je rekao da je najbolji odgovor upravo veliki broj dece koja čekaju da uđu u klizalište.

„Ne možemo zaustaviti život kao što ne možemo zaustaviti privredu. Prošle godine osam stotina dece je naučilo da kliže što je velika stvar. Smatramo da je naša obaveza da nađemo minimum sadržaja za decu koja neće ugroziti zdravstvenu situaciju.“.

Organizacija rada klizališta pripalo je Ustanovi Sportski centar i prema rečima direktora Ilije Trbovića preduzete su sve epidemiološke mere u cilju bezbednosti klizača.

Kako je Trbović naveo i ove sezone organizovaće se škola klizanja za decu školskog uzrasta koja do sada nisu imala prilike da nauče.

Juče je uključena i javna dekorativna rasveta te Inđija predstojeće novogodišnje i Božićne praznike dočekuje u prazničnoj atmosferi. 


PRETRAGA VESTI
Tekst:
Datum: