Вести

Димитрије Гаћеша трећи на финалу Купа Србије


Димитрије Гаћеша трећи на финалу Купа Србије
11.07.2018

Димитрије Гаћеша, стрелац инђијске „Младости“, освојио је треће место на финалу Купа Србије у троставу малокалибарском пушком које је одржано у Новом Саду 8. јула. Гаћеша је постигао свој најбољи резултат у каријери и са 1135 кругова потврдио да је један од најбољих стрелаца Србије у својој генерацији ( рођен 2001. године). Нешто слабији стојећи став спречио га је да уђе и у сениорско финале, јер је био на деветом месту, првом испод црте за пролаз у финале.

Прво место код јуниора припало је одличном такмичару из Крагујевца Ивановић Марку а сребра се домогао Ратко Бућић из београдског Партизана.

Гаћешин резултат је потврдио да су га селектори јуниорске репрезентације с правом уврстили у састав јуниорске репрезентације Србије за велики међународни турнир у Плзену који се одржава од 11. до 15. јула. По повратку из Плзена, Гаћешу очекује још јуниорско и сениорско првенство Србије и велики међународни турнир Велика награда Новог Сада. Поред њега, на овим такмичењима наступиће Бојић Страхиња, Михајловић Вељко и Гаћеша Анастасија.

Ово је први и историјски наступ једног инђијског стрелца за репрезентацију Србије а резултат је великог рада и пожртвовања свих чланова клуба, управе, тренера и такмичара. 

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: