Вести

СТОМАТОЛОШКЕ УСЛУГЕ НА ВИШЕМ НИВОУ: Дом здравља набавио нове столице са пратећим инструментима


СТОМАТОЛОШКЕ УСЛУГЕ НА ВИШЕМ НИВОУ: Дом здравља набавио нове столице са пратећим инструментима
29.07.2021

У складу са тежњом и циљем да се пацијентима пруже најквалитетније услуге инђијски Дом здравља „Др Милорад Мика Павловић“ извршио је набавку три нове стоматолошке столице са пратећим инструментима.

Старост и све тежа употребљивост постојећих столица условила је набавку нове опреме за стоматолошку службу. Како су рекли надлежни у Дому здравља, постојећа опрема је стара преко 30 година.

„Две столице биће распоређене у дечије, односно одељењу за одрасле а трећа у амбуланту у Бешки“, навео је директор Дома здравља др Јово Комазец.

Он је додао да ће досадашње столице које су у функционалном стању бити пребачене у ординацију у Чортановцима и Новом Сланкамену.

Да је набавка нових столица од великог значаја за рад стоматолошке службе истакла је и начелница овог одељења др Александра Данчиловић.

„Новим столицама унапредићемо рад стоматолошке службе, односно пружаћемо далеко квалитетније и боље услуге а и сам рад стоматолога биће много лакши и бољи“.

Докторка Данчиловић је додала да ће осавремењивање опреме и побољшање услова за рад допринети наставку подизању поверења међу пацијентима која је ова служба стекла стручним и одговорним радом. 

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: