Вести

За месец дана почиње реконструкција одмаралишта у Сутомору


За месец дана почиње реконструкција одмаралишта у Сутомору
14.08.2018

Након превазилажења бројних административних перипетија у Црној Гори, коначно ће у септембру почети радови на реконструкцији инђијског одмаралишта виле „Љубица“ у Сутомору. Према пројекту, надоградиће се поткровље у којем ће се поставити 6 нових лежајева, а такође реконструисаће се целокупна инсталација, купатила и подови.

Први посетиоци у реновираном одмаралишту очекују се у априлу наредне године. У јеку сезоне приоритет ће имати школарци и деца из социјално угрожених категорија становништва, док ће ван сезоне одмаралиште бити на располагању старијим суграђанима и спортистима, али и свима онима који желе да одмарају у Сутомору.

И овај потез локалне самоуправе показује одговорност према јавној својини и жељи да суграђани имају на располагању место где ће се моћи одмарати и уживати.

Да подсетимо, вила „Љубица“ годинама није у функцији и потпуно је запуштена и руинирана. Небрига претходне власти о својини грађана општине Инђија довела је да одмаралиште, кроз које су бројне инђијске генерације пролазиле, постане ругло овог туристичког места.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: