Вести

DEČIJA PREDSTAVA U KULTURNOM CENTRU: Svetlucava i sjajna magična priča

naslovJedneVesti
09.09.2020

U subotu, 12.septembra, sa početkom u 18:00 časova u Kulturnom centru biće izvedena dečija predstava pod nazivom „Svetlucava i sjajna magična priča“ u izvođenju „Pozorištanca Jelenica“ iz Beograda.

Kao što iz Aladinove čarobne lampe izlazi duh Nemirko i ispunjava tri želje, tako i u ovoj predstavi Svetlucava i Sjajna izlaze iz Leine čarobne lampe i ostvaruju tri želje. Ovoga puta, odlučile su da ostvare tri želje dečaku Zegu.

On ima tri neobične, ali simpatične želje. Zeg pokušava na razne načine da osvoji srce devojčice Julijane, a Svetlucava i Sjajna mu na vrlo zabavan i specifičan način pomažu u tome. Njih dve su vrlo simpatične, duhovite i zabavne. Uvek pronađu rešenje za sve dečije probleme.

Pozorišne predstave se organizuju uz poštovanje svih propisanih zaštitnih mera u borbi protiv Kovid-19 koje podrazumevaju obavezno nošenje maski u prostoru Kulturnog centra, kao i minimalnu fizičku distancu od 1.5 metra, odnosno jednog praznog sedišta između ljudi.

Karte možete kupiti svakog dana u periodu od 16.00 do 20.00 časova, a na dan izvođenja predstave od 16.00 časova po ceni od 250,00 dinara.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: