Vesti

„Sluga“ na repertoaru Kulturnog centra

naslovJedneVesti
07.02.2020 | ВИДЕО

U četvrtak, 13. februara u 18.00 časova u Kulturnom centru u Inđiji prikazaće se ruski film „Sluga“ u kojoj glavnu ulogu igra srpski glumac Miloš Biković.

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij koga zovu Griša (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“.

Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Pored Bikovića, u filmu igraju Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič i Olga Dibceva.

Inserte iz filma možete pogledati OVDE.PRETRAGA VESTI
Tekst:
Datum: