Vesti

Inđija-BASK 1:1


Inđija-BASK 1:1
14.09.2006
Inđija treći put za redom pred svojim simpatizerima nije uspela da stigne do pobede, iako je imala više od igre, pa i više povoljnih prilika. Čitavo drugo poluvreme su igrali sa desetoricom igrača, a izjednačili su u naknadi vremena.
     
     Domaćini su počeli agresivno. Kodžo je već u 15 minutu prošao desnom stranom, centirao, a Magdić glavom šutirao sa nekoliko metara. Petrović je kratko odbio loptu, a Kodžo sa peterca ometan od protivnika poslao loptu pokraj gola. Radin je u 19. minutu, lepim udarcem sa 30 metara pošteno namučio Petrovića, koji je krajwim naporima odbranio mrežu. Magdić je u 30. minutu iskosa sa desne strane šutirao pokraj suprotne stative, a Kodžo je u 40. minutu prevario dvojicu čuvara, ali je i njegova lopta otišla pored suprotne stative.
     Gosti su u tom periodu samo u 41. minutu ozbiljno pripretili: Malinović je prošao levom stranom, prevario i Radujkovića, ali je Miličić uspeo da izbaci loptu u korner.
     Nastavak utakmice opet je pripao domaćinima. Tintor je u 57. minutu sa 18 metara pogodio stativu, a onda je usledio hladan tuš za domaće navijače. Rezervista Borovićanin je šutirao sa 20 metara, prevario Radujkovića i doneto radost malobrojnim navijačima. Inđija je posle toga ponovo zaigrala ofanzivno. Zelenbaba je u 75. minutu pogodio stativu, ali je Tufegdžić loptu sa gol linije izbacio u polje. BASK je u 77. minutu mogao da postigne i drugi gol, ali je Stefanović sa 25 metara pogodio prečku.
     Na kraju, u samom finišu, posle nekoliko dobrih napada, Inđija je izjednačila. Kodžo je iz slobodnog udarca ubacio loptu u kazneni prostor, a Zelenbaba je pogodio mrežu. Sudija Jeknić je ispraćen zvižducima, jer nije imao isti kriterijum kod dodele žutih kartona, a imao je i drugih grešaka.

Sport, D.Vićentić
PRETRAGA VESTI

Tekst:
Datum: