Vesti

Inđija prestonica vojvođanskog turizma


Inđija prestonica vojvođanskog turizma
08.06.2023

Drugi Turistički samit Vojvodine, koji je okupio više od 50 predstavnika Turističkih organizacija, nadležnih pokrajinskih sekretarijata i ostalih turističkih poslenika, otvorio je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak.

“Ponosan sam što je ovakav skup organizovan baš u Inđiji, očigledno da je čitava Srbija zadovoljna kako Inđija razvija turizam. Ubeđen sam da će ove godine prestižno priznanje “Turistički cvet” biti uručen Inđiji”, rekao je Gak.

„Turistička organizacija Opštine Inđija je domaćin Samita vojvođanskog turizma, što je dobar vetar u leđa za dalji razvoj turističke ponude“, kazao je Milan Bogojević, direktor Turističke organizacije Opštine Inđija.

Podršku Turističkom samitu Vojvodine dao je i dr Nenad Ivanišević, pokrajinksi sekretar za privredu i turizam, koji je istakao napore republičke i pokrajinske Vlade da, posle epidemije korona virusa, oporavi turističku privredu, i naglasio da upravo današnji Samit odslikava zajedništvo koje je postojalo u vreme pandemije.

„Nije slučajno Turistički samit u Inđiji, apsolutno ova sremska opština zaslužuje sve pohvale, jer je od privrednog centra postala i turistička atrakcija“, zaključio je Ivanišević.

PRETRAGA VESTI

Tekst:
Datum: