Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu mogu se dobiti u elektronsko sanduče na Portalu eUpravaGrađani opštine Inđija, koji imaju registrovan profil na Portalu eUprava mogu da dobijaju elektronski Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. godinu putem nove usluge elektronske dostave u svoje Jedinstveno elektronsko sanduče (eSanduče) na ovom portalu.

Prve institucije javne uprave koje su počele da dostavljaju elektronska rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. godinu građanima putem elektronske dostave (eDostava) u elektronsko sanduče (eSanduče) su lokalne poreske administracije. Naime, svi građani registrovani korisnici Portala eUprava automatski će dobijati Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. godinu u elektronsko sanduče (eSanduče). Elektronski dokument mogu preuzeti u elektronskom sandučetu u roku od 15 dana, a ukoliko ga ne preuzmu u navedenom roku, smatraće se da je dostava izvršena. Oni građani koji nisu korisnici Portala eUprava nastavljaju svoja poreska rešenja da dobijaju na standardni način – preko javnog poštanskog operatora.

Elektronska dostava dokumenata (eDostava) u elektronsko sanduče (eSanduče) omogućava brzu, jednostavnu, pouzdanu i besplatnu dostavu rešenja, dokumenata i obaveštenja građanima Srbije od strane javne uprave. Korišćenjem ove usluge i građanima i javnoj upravi u svakom trenutku dostupan je status poslatih elektronskih dokumenata.