Одговори председника


Postovani, obzirom na to da prethodna vlast nije imala razumevanja za problem ulice Branka Copica u Indjiji, zanima me da li ste upuceni u nas problem i da li je u planu asfaltiranje ove ulice? Obracam Vam se kao majka male dece koja rastu u ovoj nesnosnoj prasini godinama, i koja na zalost nema sredstava da se preseli negde drugde, jer je zivot u ovoj prometnoj i zbog toga prasnjavoj ulici postao nepodnosljiv. Ova ulica je ruglo i sramota Indjije, i nedopustivo je da u danasnje vreme nasa deca zive u ovakvim uslovima.
ocajna stanovnica ulice Branka Copica, 18.06.2016.
Поштована Јасмина, као што смо обећали и у кампањи , примарна ствар за нас ће бити решавање проблема асфалтирања свих улица на потесу Бранка Ћопића. Данас је први радни дан нових директора Јавних предузећа, а самим тим и директора Дирекције за изградњу са којим би требало сагледати начин решавања овога питања. Уз срдачан поздрав, молим Вас за мало стрпљења до почетка радова. Са поштовањем, Владимир Гак

Поштовани председниче, пре свега да Вас похвалим што користите ћирилицу, и тиме дајете прави пример за очување наше културе и језика, па тек онда да Вам честитам на избору. Да ли постоји могућност да нека улица или плато (нпр. код Поште) понеси име Хероја Кошара? Познато је да су то били младићи од 18,19 година на служењу војног рока који се месецима борио против вишеструко јачег и бројније непријатеља. Ти момци су дали живот за ову земљу, а својом херојском борбом спречили су веће жртве ВСЈ. Сматрам да је назив улице или трга најмање што можемо да учинимо за њих. Ви као Председник би сте били најбољи промотор такве акције, коју верујем да би подржали сви становници нашег града. Срдачан поздрав
Marko Antonijević, 10.06.2016.
Поштовани Марко, Слажем се са Вама да би нека улица или трг требало да носи такав или сличан назив, који је посвећен како страдалим , тако и преживелим херојима са Кошара. Добро сам упознат са борбом коју су ти момци водили и у којим условима. У наредном периоду ћемо покренути то питање пред надлежним општинским комисијама и радним телима. Са поштовањем, Владимир Гак

Postovani, zanima me kad ce biti prskani komarci u Cortanovcima, jer je ovde strasno i ne moze da se zivi od njih? Hvala.
Olga Milosavljevic, 10.06.2016.
Поштована Олга, У току је јавна набавка, јер претходна власт није желела да се бави овим проблемом на време. Очекујемо прскање у року од 20 - так дана. Са поштовањем , Владимир Гак

Postovani predsednice, zanima me kada ce biti isplacena poslednja rata proslogodisnje stipendije i kada ce poceti isplata ovogodisnje? Hvala unapred.
Tamara Maletic, 03.06.2016.
Poštovani Tamara, mogao bih vam odgovoriti na ova pitanja ali trenutno nema poente jer nisam vlastan da ih rešavam tj. da odobravam plaćanje...Još uvek na ovom portalu pitanja stižu meni, bivšem predsedniku opštine, a ne novom koji je izabran 01. juna...Zato vam je moj predlog da ovo isto pitanje ponovo pošaljete novom predsedniku opštine kada počne da funkcioniše portal tako da njemu odlaze pitanja, a ne meni...S poštovanjem...P.F.

Dokle ce se autobusi "laste" kvariti ili ne odrzavati polaske iz bilo kod razloga..??!Jako je jadno da deca cekaju satima autobuse jos pogotovo kad je napolju lose vreme.. Stvarno ne zna covek sta vise da kaze..strasno..
Sladjana Lukovic, 01.06.2016.
Poštovana Slađana, mogao bih vam odgovoriti na ovo pitanje ali trenutno nema poente jer nisam vlastan da ih rešavam...Još uvek na ovom portalu pitanja stižu meni, bivšem predsedniku opštine, a ne novom koji je izabran 01. juna...Zato vam je moj predlog da ova ista pitanja ponovo pošaljete novom predsedniku opštine kada počne da funkcioniše portal tako da njemu odlaze ova pitanja...S poštovanjem...P.F.
12345678910...