Вести

Умало Сантрач у 89. минуту


Умало Сантрач у 89. минуту
28.08.2006

Фудбалери Инђије изборили су у премијерном представљању пред својом публиком само реми против неугодне екипе из Шапца. У предивном амбијенту пред преко 2.000 гледалаца нису успели да савладају чврсту одбрану Мачве, који су тако сачували традицију непобедивости на инђијском терену.

Домаћин је имао почетну иницијативу. Ливаја је у 17 минуту силовито прошао по десној страни, а одбрана Мачве је крајњим напором избацила лопту у корнер. Скорупан је у 19. минуту шутирао оштро по земљи, али замало поред десне стативе гола Шапчана. Шапчани у припретили у 21. минуту, Аћимовић је општро шутирао из даљине, а Тонковићем ударац у 39. минуту Блануша је избацио у корнер. Скорупан је крајем првог полувремена шутирао преко гола.

У другом делу видели смо обострано нешто опрезнију игру. Тренери Богићевић и Ђуричић определили су се за затворенију варијанту. У 67. минуту, након продора Ливаје, створила се гужва у казненом простору гостију, а одбрана Шапчана избација је лопту у корнер. Јуричић је у 77. минуту окушао срећу из слободног ударца са преко 30 метара, али је лопта завршила преко гола. Шут Ћазића са 20 метара, голман домаћих Девић успео је да укроти. Последњу прилику Инђијци су имали у 89. минуту. Сантрач је извео словодан ударас са 25 метара, голман Вранић је лопту кратко одбио, створила се гужва коу су одбрамбени играчи Мачве расчистили изгацивањем лопте у корнер.
Када се саберу све прилике и учинак обе екипе у овој првој првенственој утакмици, оба противника могу бити задовољна нерешеним резултатом.

Спортски журнал, Душан Миловановић

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: