Вести

Динамо - Инђија 2:0


Динамо - Инђија 2:0
31.08.2006

Играчи Динама као и тренер Халиловић свесни ситуације да након једне победе и два пораза немају много тога да изгубе кренули су на све или ништа. Гол Инђије просто је био опседнут и голман Милан Девић морао је готово сваког тренутка да интервенише. Домаћи су стварали полушансе, али их нису искористоли ни Адмир Агановић, као ни Милош Стојановић и Давор Тасић. Корпулентни Игор Стојковић на неких 20 метара од гола гостију докопао се лопте у 31. минуту. Уследио је прецизан ударац у леви доњи угао и Милан Девић није имао друге него да лопту испрати у властиту мрежу.
Тек након примљеног гола фудбалери Инђије озбиљније крећу у напад. Међутим, ништа нису могли да ураде ни капитен Инђије Предраг Коџо као ни његови другови из шпица Владимир Зеленбаба, Дамир Скорупан и Ненад Јевтић. Голман Динама, Владимир Лукић успешно је решавао сваку опасност. Са клупе тренер Слободан Халиловић је тражио још већи притисак, међутим гости из Инђије одолели су тим нападима, па се на одмор отишло само са голом предности.
У наставку се смрачило у Врању. Но и поред тога фудбалери Динама имају иницијативу. Ређају се шансе, али гола нема све до 77. минута када је златни резервиста Ивица Арсић улетео у шеснаестерац гостију и неометан постигао погодак за коначних 2:0.

Дневник, Д. Станић

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: