Вести

Инђија - ЧСК Пивара 1:1


Инђија - ЧСК  Пивара   1:1
04.09.2006

Инђија - много грешака, много прекида, Инђија и ЧСК су у осредњој игри завршили дуел поделом бодова. Мада су домаћини имали резултатску предност и прилика да повећају вођство. Опорављени Бероња је, наиме, први наступ на прволигашкој сцени крунисао голом, у 18 минуту, када је искоса са десне стране погодио супротни угоао Ћурковог гола.

После тога, Блануша је имао идеалну прилику у 20 минути, Коџо је центрирао са десне стране, али је штопер домаћег тима закаснио да са неколико метара главом затресе мрежу. Гости су преко Јанкова у 34, Човића у 36 и Магоча у 41 минути имали прилику да изједначе резултат. Ипак, најповољнију шансу пропустио је Павловић у 47. минуту , када је Девић са земље успео да захвати лопту руком и избаци у корнер. Домаћини су поново преузели иницијативу. Бероња у 48. Тинтор у 58. и 59. били у шансама, међутим, шутирали су покрај гола или је Ћурко био сигуран.

На крају у 75. минути стигла је казна. После неколико узастопних грешака у одбрамбеним редовима домаће екипе, Човић је са шест метара савладао до тада одличног Девића. Домаћини су у финишу, у 84. минуту, могли да ипак стигну до победе, али је резервиста Веселиновић искоса са леве стране са седам метара уместо мреже погодио стативу.

                                                       Д.Вићентић

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: