Вести

Преокрет с клупе


Преокрет с клупе
11.09.2006

У дуелу два бивша српсколигаша виђен је занимљив фудбал, а победу је однела екипа БСК, која је тако успела да ухвати прикључак за горњи дом табеле.
     Домаћин је после првог полувремена био у заостатку од једног гола, пошто је после центаршута Коџа у 30. минуту из корнера, чуровић налетео на лопту у петерцу и послао је иза леђа Џоџа. БСК је прво полувреме одиграо неорганизовано, упорно покушавајући да кроз средину дође до гола Инђије. У таквој игри виђена је само једна шанса, када је Гошић у 45. минуту шутирао, а Девић Ногама одбио лоптуу поље.
     Наставак доноси другачију игру домаћег састава, којој је пре свега кумовао тренер Милинковић, правовременим изменама, пошто је у игру убациоЖарковића и Средојевића, који су постигли три гола. Пре тога изједначеwе БСК-у донео је Богићевић, са беле тачке. Најлчепши тренуци на утакмици виђени су код водећег гола у 70. минуту, када је фантастичан центаршут Волкова, на другој стативи Жарковић претворио у гол, и на самом крају утакмице када Николин спољним фелшом са 20 метара погодио сам рогаљ гола гостију.

Спорт, Ж. Милановић

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: