Вести

Инђија-БАСК 1:1


Инђија-БАСК 1:1
14.09.2006

Инђија трећи пут за редом пред својим симпатизерима није успела да стигне до победе, иако је имала више од игре, па и више повољних прилика. Читаво друго полувреме су играли са десеторицом играча, а изједначили су у накнади времена.
     
     Домаћини су почели агресивно. Коџо је већ у 15 минуту прошао десном страном, центирао, а Магдић главом шутирао са неколико метара. Петровић је кратко одбио лопту, а Коџо са петерца ометан од противника послао лопту покрај гола. Радин је у 19. минуту, лепим ударцем са 30 метара поштено намучио Петровића, који је крајwим напорима одбранио мрежу. Магдић је у 30. минуту искоса са десне стране шутирао покрај супротне стативе, а Коџо је у 40. минуту преварио двојицу чувара, али је и његова лопта отишла поред супротне стативе.
     Гости су у том периоду само у 41. минуту озбиљно припретили: Малиновић је прошао левом страном, преварио и Радујковића, али је Миличић успео да избаци лопту у корнер.
     Наставак утакмице опет је припао домаћинима. Тинтор је у 57. минуту са 18 метара погодио стативу, а онда је уследио хладан туш за домаће навијаче. Резервиста Боровићанин је шутирао са 20 метара, преварио Радујковића и донето радост малобројним навијачима. Инђија је после тога поново заиграла офанзивно. Зеленбаба је у 75. минуту погодио стативу, али је Туфегџић лопту са гол линије избацио у поље. БАСК је у 77. минуту могао да постигне и други гол, али је Стефановић са 25 метара погодио пречку.
     На крају, у самом финишу, после неколико добрих напада, Инђија је изједначила. Коџо је из слободног ударца убацио лопту у казнени простор, а Зеленбаба је погодио мрежу. Судија Јекнић је испраћен звиждуцима, јер није имао исти критеријум код доделе жутих картона, а имао је и других грешака.

Спорт, Д.Вићентић

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: