Вести

Младост - Инђија 3:1


Младост - Инђија 3:1
18.09.2006

Три поготка за нова три бода и потврду лидерске позиције Младости, против борбене екипе Инђије, која, ипак, није могла да учини више. Лучанци су резултат остварили у првих 45 минута, а лепа је чињеница да на овој коректној утакмици није показан ниједан жути картон.
Прву прилику за Младост имао је Мијајловић, у 10 минуту, када је после лепе акције, снажним ударцем погодио пречку. Нјегову "грешку" три минута касније исправио је Зукић, захвативши лопту одбијену од голмана, Радујковића и довевши Лучанце у вођство.
У 24. минуту Лазић је добио лопту на 20 метара од гола, преварио неколико одбрамбених играча Инђије и са пенала је послао у горњи десни угао. На 3:0 повисио је Мијајловић у 28 минуту, пошто је претходно Васић извео малу егзибицију на половини Инђије и додао лопту свом нападачу.
И у наставку сусрета Младост доминира тереном, док гости покушавају да поразе ублаже ретким контранападима. Из таквог једног напада Магдић шутира са 25 метара, лопта се одбија од пречке и улази иза линије Мишићевог гола, који се бацио али безуспешно. У 75. минуту Коџо лепо центрира пред голом Младости, Миличић у скоку лопту захвата главом и пребацује је преко пречке.

Спорт, П.Раовић





ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: