Вести

Јефтић казнио излет голмана


Јефтић казнио излет голмана
05.10.2006

Када је, као одговор на улазак Панића, у 62. минуту, Богић Богићевић са загревања позвао Ивана чуровића, из гледалишта се чуо коментар: "Са њим у екипи никад нисмо узели три бода".
     Само 180 секунди касније високи везиста Инђије, заједно са Бланушом дозволио је штоперу гостију Ненаду Вишњићу, да неометан, главом, са седам метара, на центаршут Аливодића, извади Чукаричане из резултатског минуса у који су рано упали, за реми који је после скоро 100 минута на стадиону крај Саве правилна награда актерима борбеног сусрета.
     Први корнер Инђија је претворила у капитал на коме је заснивала оптимизам, да после Напретка (2:1), на неутралном терену, због казне из меча са БАСК-ом, може да узме меру и другом кандидату за пласман у елиту. Сантрач је центрирао, голман Радосављевић одлетео у празно, а на другој страни сјајно реаговао Јефтић и лопту послао испод места где се спајају пречка и статива - неодбрањиво.
     Београђанима је бол од врућег шамара покушавао да ублажи Говедарица, прво је центаршут Нинкова послао у Девићеве рукавице, да би касније, пошто је преварио Миличића, шутем са 17 метара још више подигао самопоуздање голману Инђије. До краја првог дела иницијативу нису успели да крунишу Брајовић (лопта после слабог ударца пољубила стативу), док је Блажићев амбициозни покушај с дистанце завршио поред гола.
     Номинални домаћин је стидљиво, ушушкан у фино вођство, шансу чекао у контранападима, пре доласка на одмор Тинтор је проверио да ли је Радосављевић будан, али се резултат није мењао. Због детаља из 34. минута Инђијци су тражили једанаестерац. Коџо је украо лопту Гогићу, као тенк улетео у казнени простор, после дуела са Вишњићем Богдановић је само одмахнуо руком.
     У другом полувремену, развила се беспоштедна борба, али и разбудила публика у Сремској Митровици, атмосферу је додатно подгрејала одлука помоћног судије Горана Мирковића, да позицију Бероње окарактерише као офсајд.
     Имао је у наставку резервни нападач зелено - белих две сјајне шансе да уз своје име стави епитет јунака дербија, прво га је сустигао Тубић, а други пут је неодлучност искористио голман Радосављевић и лопту избио у корнер. Уследио је ударац, а Миличић је главом лопту послао на пречку.
     До краја код гостију расположен је био сам Ненад Панић, недовољно да би се резултат променио, док је инђијски брод од потопа сачувао капетан Предраг Коџо, кад год је требало знао је да стане на лопту, украде време, проигра ...

А.Јоксић, Спортски Журнал
     

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: