Вести

Инђија - Спартак 1:1


Инђија - Спартак 1:1
04.12.2006

И поред великог труда Инђијци нису успели да изборе трећу узастопну победу на свом терену. Почели су силовитим нападима и у 3. минуту Миличић је главом шутирао преко гола, после центаршута из корнера.
     Тинтор је оштро тукао преко пречке, а у 27. минуту домаћин је постигао погодак којег је судија Ћаћић поништио због, наводног, прекршаја над одбрамбеним фудбалером гостију. Раичевић је , у 38. минуту, запретио, али лопта је завршила поред гола.
     „Голубови" су повели у 44. минуту, после контре, голман Девић је, у намери да отклони опасност, изашао изван казненог простора и изнео лопту грудима. Дошло је до судара са навалним играчем Спартака и Ћаћић је добио слободан ударац. Шутирао је Чуквас и лопту послао у горњи леви угао.
      Друго полувреме почело је нападима домаћина, Радин је, у 51. минуту, шутирао, а голман Рајић одбранио. У 54. минуту покушао је Тинтор, мало касније створена је гужва у шеснаестерцу Суботичана, али одбрана гостију отклонила је опасност избацивши лопут у корнер. Суботичани су извели опасну контру, Веселинов је шутирао а Девић укротио ударац.
       Инђијци су изједначили у 56. минуту, Радин је искористио успешно додавање Павковића и лопту послао у небрањени део мреже. Напади домаћина постали су учесталији и шут Тинтора за мало је прохујао преко гола. Скорупа је, у 72. минуту, за мало био непрецизан, као и Бероња после доброг центаршута Радина.
       Гости су, у 80. минуту, извели још једну опасну контру, али ударац Станојевића завршио је изнад пречке.

Д. Миловановић, Спортски журнал

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: