Вести

У Инђији задовољни јесењим учинком


У Инђији задовољни јесењим учинком
11.12.2006

У смирај јесење сезоне Прве лиге Србије, победе и ефикасне игре против Севојна и Власине, Инђија није оверила против Спартака - укњижила је само бод пред верним симпатизерима, што ће јој отежати посао у наставку првенства. Зелено-беле, наиме, очекује тежак распоред утакмица у пролећној сезони, девет неугодних гостовања, а домаћини су, између осталог, јесењем прваку, па се до бодова неће лако долазити. Мачва и Срем, најуспешнији у опасној зони, опет, имају по четири бода мање, што свакако није велика и недостижна разлика, па се о опстанку на прволигашкој сцени и те како мора размишљати.
    -Планирали смо победу против Спартака, још два бода би нам заиста много значили. Ипак, задовољан сам укупним учинком и верујем да опстанак у лиги ипак нећемо довести у питање. Атмосфера међу фудбалерима је веома добра, тренинзима још увек присуствују, а остаћемо на окупу још неколико дана. Уосталом, грехота је не искористити овако лепо време, а биће довољно дана за одмор, пошто са радом настављамо тек 8. јануара - рекао је шеф стручног штаба Инђије, Богић Богићевић.
    Инђију су у финишу јесење сезоне напустили Зеленбаба и чуровић, њима су издате исписнице, а зелено светло да промене клупске боје добиће највероватније Јевтић, Маслић и Сикирица. Међутим, стићи ће неколико појачања, а на тренинзима Иђијаца су већ голман Вујковић и голгетер Стевелић, поникли у суседној Новој Пазови.
    -чуровић, Јевтић и Зеленбаба су квалитетни играчи, па смо их јесенас одабрали као појачање. Нажалост, нису оправдали очекивања, иако је Јевтић само сезону раније био један од најбољих играча ЧСК. чуровић је, опет, имао доста прволигашких утакмица у ногама и штета што се нису снашли у нашој средини. Уместо њих, потражићемо друге фудбалере. Бројни су већ изразили жељу да пређу код нас, али ћемо са Богићем Богићевићем поразговарати о најнужнијим потребама, вероватно штоперу и добром везном играчу. Стрелци се такође у јесењој сезони нису прославили, па би нам и спретан голгетер добро дошао - истакао је директор клуба, Александар Миљанић.     

Д. Вићентић , Спорт

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: