Вести

"Бедеми" у Инђији


18.04.2007

У првом колу Сафс лиге америчког фудбала без опреме, у групи Север, екипа "Индијанс" из Инђије угостиће екипу "Бедеми" из Смедерева. Утакмица се игра у недељу 22. априла у 14х. на терену ОШ „Јован Поповић".

-Пуно смо тренирали, напредак је велики у односу на прошлу годину и игра је на много вишем нивоу истакао је тренер "Индијанса" Михаљ Корокнаи. Са друге стране Смедерево нам је тотално непозната екипа. Покушаћемо да наметнемо наш ритам игре и ако момци одиграју како знају, успех је загарантован закључио је Корокнаи.
Капитен Владимир Димитријевић очекује добру, фер и коректну утакмицу са што мање повреда и наравно победу.

- Стање у екипи је одлично, нарочито после прве победе коју смо остварили у припремном периоду. О екипи из Смедерева мало знамо, једино да је искуство на њиховој страни јер су прошле сезоне, за разлику од нас, играли лигу." рекао је Владимир Димитријевић.


Лигу америчког фудбала без опреме чине седам екипа распоређене у две групе. Групу Север чине: Каф Шабац, Каф Смедерево и Каф Инђија, а групу Југ: Каф Младеновац, Каф Јагодина, Каф Ниш и Каф Чачак.


У групи Север, Шабац је у првом колу слободан, док се у групи Југ играју две утакмице. Екипа Ниша гостује у Чачку, а Јагодина ће угостити момке из Младеновца.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: