Вести

Најиздржљивији у "Великој трци Инђијанополиса" за ВИП "Пепперс" карте


Најиздржљивији у
24.05.2007

На кастингу за "Велику трку Инђијанополиса" од стотинак учесника, одабрано је десет фанова рок групе "Ред Хот Цхилли Пепперс", који ће се такмичити за ВИП карте за предстојећи концерт 26. јуна у Инђији. С обзиром на то да за концерт није довољно ни 75.000 улазница како би сви фанови уживо присуствовали наступу тренутно највеће рок атракције на свету, учесници су показали шта су све спремни да ураде за "Пепперсе".

За почетак су певали пред многобројном публиком песме калифорнијских рокера и уз помоћ "Хенкеловог" лепка "локтајт" добровољно су висили наглавачке. За викенд ће десеторо одабраних, као најспремнијих и најиздржљивијих, имати прилике да освоје ВИП карте кроз такмичење у новој ријалити шоу емисији „Велика трка Инђијанополиса". То су: Тамара Нешић, Биљана Вуковић, Душица Ђорђевић и Душан Динчић, сви из Београда, затим Ивана Спасојевић из Јагодине, Маријана Стоичев из Барајева, Бојан Костић из Власотинаца, Раде Гољовић из Бољевца, Дарко Тимотијевић из Пожеге и Младен Дечовић из Врњачке Бање.

За овај кастинг је било око 500 пријављених учесника, од којих нису сви могли да дођу, јер их је било из свих Крајева Србије, Македоније, Црне Горе, па и Босне. Они су се пријављивали СМС порукама и телефонски, а за викенд ће се наћи пред задацима прилагођеним особама којима не мањка адреналина и спретности. Један од главних услова за учествовање у емисији је одсуство страха од висине. „Велика награда Инђијанополиса" је ријалити шоу у коме се пет тимова такмичи на урбаним, и теренима у природи. Тимови ће се трудити да дођу први до одређене задате тачке како би избегли елиминацију.

Временом због лошег пласмана тимови бивају елиминисани из трке, а тим који стигне до коначног одредишта, први добија велику награду Инђијанополиса, односно две карте за Пепперсе! Цвета Мајтановић, у улози водитеља, стављаће тимове, у за њих неуобичајне ситуације, што ће побољшти динамику и атрактивност емисије. При такмичењу, тимови користе најразличитија превозна средства (ноге, моторне и гумене чамце, тракторе, теренска возила...) како би стигли до жељеног циља. Емисија ће бити емитована једном недељно на ТВ ФОX, почев од 27. маја у 21.30.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: