Вести

Клек се загрева за финале, деби Инђије


Клек се загрева за финале, деби Инђије
04.10.2006

У суботу 30. септембра са почетком у 19х на стадиону "Витезова" одиграна је пријатељска утакмица између екипа Клек Книгхтс-а и Инђија Индианс-а. Утакмица је била значајна и за домаћине и за госте, јер се по први пут у Србији одиграла утакмица ноћу под светлима рефлектора, а за гостујућу екипу Индианса то је била прва званична утакмица. Резултат је био очекиван. Екипа Клека, која 15. октобра игра финале лиге и која је без пораза ове године, лако је савладала екипу из Инђије. Резултат на крају меча 73 : 0. Главни судија на мечу је био Владан Лапчевић. Питали смо Игора Драгутиновића, офанзивног тренера Индианса, шта нам може рећи о игри домаћих али и његових играча, и шта мисли о самој организацији меча.

-Видело се да екипа из Клека има много више искуства од нас. Искористили су насе многобројне грешке и показали да су заслужено у врху САФС лиге.
-Нама је ово била прва утакмица, циљ је био да сви играчи осете како је играти против озбиљног противника. Видели смо које сегменте игре треба да поправимо. Похвалио бих играче на залагању током утакмице, и поред негативног резултата, а посебну похвалу заслужује показана дисциплина, на шта су указале и судије после утакмице, као и званичници савеза који су пратили утакмицу.
-Сама организација је била на завидном нивоу. Домаћин нас је лепо угостио, терен је веома добар, посебна драж је била игра под рефлекторима. Како су нам домаћини рекли, планира се изградња трибина, чиме це стадион у Клеку постати вероватно најбољи стадион за амерички фудбал у земљи.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: