Вести

Четири сребра на Купу Војводине за каратисте Железничара


Четири сребра на Купу Војводине за каратисте Железничара
12.04.2021

Кaратисти инђијског Железичара направили су потпуни успех у борбама на  Купу Војводине за сениоре, јуниоре и кадете у Бачкој Паланци изборивши четири финала у јакој конкуренцији.

Друго место изборила је сениорка Моника Јуришић у категорији борбе -55кг савладавши у три меча са високим резултатом своје противнице. У полуфиналу савладала је Веру Дукић из футошког Металца са 3:2 да би у финалу поклекла од Дуње Максић из Новог Сада резултатом 0:2.

Друго место у сениорској конкуренцији изборио је Стефан Лемајић који је имао жестоке противнике у категорији борбе -75кг. Наиме, он је у савладао све своје противнике са изузетним резултатом, у полуфиналу добио је са 8:0 Поповића из панчевачког Динама, да би у финалу изгубио од Салапуре из Зрењанина са 5:1.

Сребрну медаљу изборио и јуниор Михаило Грубић у категорији -76кг савладавши у полуфиналу Емануела из панчевачког Динама са 6:5, да би изгубио од Радојчина из Новог Милошева са 0:6.

Лука Чубрило није направио резултат у сениорима али је изборио финале у јуниорској конкуренцији борбе -67кг савладавши у полуфиналу Шикању из Куле са 8:1, да би у финалу изгубио од Урошевића са 0:1.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: