Вести

БРАВО ЗА ШАМПИОНЕ: Бешчански рукометаши прваци Србије у рукомету


БРАВО ЗА ШАМПИОНЕ: Бешчански рукометаши прваци Србије у рукомету
13.05.2021

Ученици Основне школе „Браћа Груловић“ из Бешке освојили су прво место на републичком такмичењу у рукомету. Они су у финалу, која је одржано у Спортском центру „Језеро“ у Кладову, са вршњацима из Пригревице, одиграли нерешено 15:15, да би након извођења седмераца победили са 19:18.

На турниру је учествовало седам екипа школараца из целе Србије и то из Зубиног Потока, Смедерева, Пригравице, Зрењанина, Бешке, Крагујевца, и Лесковца.

„Турнир је протекао у коректној, фер и спортској атмосфери, без иједног црвеног картона, а ученици наше школе су заблистали и освојили прво место“, истиче наставница физичког Мирјана Пешут.

„Ми смо јако поносни на ове дечаке и верујемо да ће после овог успеха они тек заблистати на спортском небу Србије и нашој Бешки и општини Инђија подарити нове медаље и пехаре“, изјавила је директорица школе „Браћа Груловић“ Нада Џамић Шепа.

Победничку екипу чине ученици Филип Дукић, Петар Атанацковић, Дејан Шиник, Растко Радовановић, Василије Боројевић, Ненад Чавић, Срђан Радуловић, Бранко Дебељачки, Миленко Шкрбина, Душан Ћалић и Данило Дебељачки.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: