Вести

Стрелци „Младости“ из Инђије освајачи Купа Војводине у стрељаштву


naslovJedneVesti
07.10.2021

На претпоследњем стрељачком такмичењу сезоне 2020/2021 у Врбасу, екипа стрељачког клуба Младост Инђија успела је да задржи прелазни пехар победника Купа Војводине у свом власништву још годину дана.

Екипа састављена од шест такмичара у три мушке и 3 женске категорије је, са 1750 кругова, тесно, на основу боље последње серије, надмашила екипу Панчева која је постигла идентичан укупни резултат. Треће место припало је домаћину, екипи Врбаса.

Екипа Инђије је наступила у саставу: Кресојевић Михајло, Савић Калина, Мрвић Никола, Бошњаковић Тијана, Спасић Боривој и Голубовић Магдалена. Добрим резултатима су се посебно истакли Спасић и Голубовићева који су уз Кресојевић Михајла и Мрвић Николу постигли најбоље резултате у својим категоријама.

Финале Купа Србије ће се одржати у Панчеву 23. 10. 2021. a стрелци Инђије бране пехар освојен прошле године. У међувремену почињу такмичења у оквиру сезоне 2021/2022. а у октобру су на програму 1. коло лиге Војводине за пионире, кадете и млађе јуниоре и 1. коло Купа Србије за јуниоре и сениоре.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: