Вести

ИНЂИЈА БРИНЕ О ДЕЦИ: Малишани посетили председника општине Инђија


naslovJedneVesti
07.10.2021

Поводом Дечије недеље данас је председник општине Инђија Владимир Гак угостио једну групу малишана из Предшколске установе „Бошко Буха“. У атмосфери пуној смеха и шале предшколци су изразили своје жеље а између себе су изабрали прву председницу Инђије-Александру, која је обећала да ће испунити жеље њених другара.

Малишани су за председника припремили књижицу са цртежима а он их је угостио са слаткишима и уручио симболичне поклоне.

Према речима председника општине, ова недеља је најлепша у години али сваки дан се треба искористити за омогућавање најбољих услова за њихов боравак, образовање и посао.

„За неколико недеља завршавамо парк код кружног тока у којем ће се наша деца играти, улажемо у школску и спортску инфрастрктуру у којем ће наша деца боравити, награђујемо вуковце, дајемо највише стипендије, изградили смо нови вртић, довели инвестиције у којима ће њихови родитељи радити, дакле, сав наш посао се своди да сваког дана све више радимо како би нашој деци сваког дана било све боље“.

Гак је додао да нико ко се бави јавним послом нема право да каже да је уморан или да не може решити тежак задатак јер данашња генерација има прилику да уради стратешке ствари које ће остати нашој деци како би они сутра имали најбоље могуће услове за живот и рад.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: