Вести

Велики успех карате клуба „Сенсеи“ на турниру „Tao Grand Prix 2021“


naslovJedneVesti
09.12.2021

У Темерину а у организацији Шотокан карате савеза Србије и карате клуба "ТАО-С" одржан је карате турнир „Tao Grand Prix 2021“ на коме је учествовало 27 клубова са преко 300 такмичара.

Карате клуб „Сенсеи“ из Инђије на овом турниру наступао је са 14 такмичара и остварио 3. место у генералном пласману освојивши 20 медаља и то 7 златних, 7 сребрних и 6 бронзи.

Златне медаље освојили су Жигић Саша, Стојанац Лука, Драшковић Лазар, Јаковљевић Милоје у катама појединачно,,Радић Милица у борбама  у категорији кадеткиња (-47кг) као и мушки и женски ката тим.

Сребрне медаље припале су Марковић Маши, Драшковић Матији, Леђанац Теодори, Миливојевић Николини у катама појединачно, а у борбама Јаковљевић Милоју у категорији пионира (+35кг), Бојић Владиславу у категорији мушких нада (-50кг)   и Жигић Саши у категорији јуниора (-65кг) .

Бронзане медаље освојили су Савић Ирина, Дујаковић Владимир, Дошен Огњен, Врањеш Немања,

Бојић Владислав и Радић Милица у катама а у појединачним категоријама.

 

Такође трофеје за најуспешнијег такмичара и такмичарку на турниру освојили су у борбама (-47кг) кадеткиња Радић Милица и Жигић Саша у јуниорској конкуренцији а у катама појединачно.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: