Вести

Kонкурс за излагање у Галерији Куће Војновића у 2022. години


naslovJedneVesti
12.01.2022

Галерија Куће Војновића расписује конкурс за излагачку делатност током 2022. године. Конкурс је отворен од 27. децембра 2021. до 24. јануара 2022. године за самосталне и групне изложбе. Биће разматране и предложене промоције, дискусије, презентације и други пројекти.

За конкурс је неопходно поднети:

1. концепт изложбе/опис пројекта;

2. (фотографије и видео документацију доставити електронским путем на имејл адресу: kcindjija.galerija@indjija.rs, или поштом путем CD/DVD, USB-a)
3. професионалну биографију (CV) са контакт подацима.
Фотографије изложбеног простора можете пронаћи на сајту www.kcindjija.rs на страни ПРОСТОРИ, а тлоцрт изложбеног простора на линку: http://kcindjija.rs/.../2014/11/Tlocrt-Kuce-Vojnovica.jpg

Приспеле пријаве разматраће Савет галерије у саставу: мр Слободан Кнежевић Аби, графичар и сликар; мр Небојша Николић, академски сликар, доцент на Учитељском факултету у Врању; Сања Сајферт, виши кустос-историчар уметности у Галерији Куће Војновића у Инђији.

Учесници конкурса ће бити информисани о резултатима конкурса најкасније три радна дана од дана доношња одлуке, путем електронске поште и сајта Културног центра Инђија.

Конкурсна документација се може доставити на електронску адресу галерије: kcindjija.galerija@indjija.rs или на адресу: Културни центар Инђија (ЗА КОНКУРС), ул. Војводе Степе 40 а, 22320 Инђија.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у разматрање. Пријаве послате поштом се не враћају. Галерија преузима обавезу да изда каталог изложбе која се организује.

Контакт: Владимир Вукас, музејски документариста у Кући Војновића, тел: 064 649 10 50 и Сања Сајферт, виши кустос у Кући Војновића, тел: 064 649 10 40.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: