Вести

Обуке за пољопривреднике за добијање електронског сертификата


Обуке за пољопривреднике за добијање електронског сертификата
24.01.2023

Како један део пољопривредних произвођача није упознат са процедурама око добијања квалификованог електронског сертификата,  Агенција за рурални развој општине Инђија организоваће низ обука у неколико места на територији општине Инђија.

Прва обука одржаће се у уторак 24. јануара у Дому културе у Новим Карловцима, затим ће наредног дана бити одржано предавање у Новом Сланкамену у месној заједници за пољопривреднике из овог места али и из Старог Сланкамена и Сланкаменачких Винограда, док је за четвртак заказано предавање  у дому културе у Марадику.

Сва предавања почињу у 18 часова.

Наредне недеље са еАграром упознаће се пољопровредници из Бешке где ће се 1. фебруара одржати обука у Дому културе у овом месту са почетком у 18 часова.

Наредног дана у истом термину пољопривредницима  Крчедина биће презентован нови информациони систем у сали дома културе.

Последња обука биће одржана 3. фебруара у Скупштинској сали општине Инђије на којој ће бити присутни пољопривредници из Инђије, Љукова и Јарковаца.

Овим предавањима би се обухватили сви пољопривредници на територији општине Инђија. За све оне који не буду могли присуствовати обукама Агенција за рурални развој општине Инђија стоји на раполагању за сваки вид помоћи.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: