Вести

Како васпитавати без критиковања


Како васпитавати без критиковања
24.04.2023

У среду, 26. априла одржаће се предавање за родитеље под називом „Како васпитавати без критиковања“ са почетком у 18.00 часова.

Присутни родитељи моћи ће добити одговоре на питања као што су на који начин да учините да се ваше дете осећа вољеним и јаким, а да при томе има радне навике и самодисциплину, како треба да се поставите у ситуацијама када ваше дете неће да учи, неће да скупи своје ствари, када је превише на телефону, касно леже, не зна да се снађе у друштву, дрско је и слично.

Мноштво дилема, питања, мука и трагања налази се пред родитељима који желе да им деца живе у што здравијем окружењу, да имају добре пријатеље, колеге и партнере, да постану задовољни и срећни људи.

Предавање за родитеље „Како васпитавати без критиковања“ одржаће Биљана Грбовић, педагог и родитељ, из Удружење родитеља „Матица“ из Новог Сада. У интерактивној комуникацији са родитељима госпођа Грбовић ће представити ауторски приручник “Волим што сам родила тебе баш такву/таквог”, који је конципиран тако да поједностави процес васпитања, да се лако усвоје и примене правилни обрасци у различитим ситуацијама.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: