Вести

Пријем Жељиних рукометашица у Општини Инђија


               Пријем Жељиних рукометашица у Општини Инђија
13.06.2023

Рукометашице Женског рукометног клуба „Железничар“, освојивши вицешампионску титулу, као и девојке до 16 година које су прваци Србије, заслужиле су пријем у згради Општине Инђија.

Њих је, у име председника општине, поздравио Немања Милојевић, шеф Кабинета, изразивши задовољство и понос целе Општине Инђија резултатима који су остварени.

„Хвала свима на уложеном труду да се издржи ова сезона, винули сте се високо у готово немогућим условима, девојке су показале свој максимум и закуцале на врата репрезентације у великом броју“, рекао је Милојевић, и најавио даљу подршку општине и једном и другом тиму ЖРК „Железничар“.

У име Жељиног Стручног штаба девојкама се захвалио Влада Шимичић, тренер клуба, истичући да су инђијске рукометашице од пет, играле четири финала, што је изузетан успех.

Чак пет девојака из „Железничара“ тренутно је у репрезентацији Србије, играле су као прави тим, и показале јединство и уиграност. Татјана Чинку најбољи је голман сезоне.

„Желим да захвалим инђијској општини, да кажем да ћемо бити још боље, и да ми је била част да играм за први тим „Железничара“, рекла је Чинку, а поред ње, у име свих девојака, захвалиле су се Милица Оташевић и Јована Васиљковић, капитен првог тима.

Председник ЖРК „Железничар“, Јован Живановић, поносан је на инђијски клуб, на рукометашице које су бриљирале на терену показавши много бољу игру него прошле сезоне.

„Те девојке оправдале су сваки динар који издвајамо за рукомет, трудићемо се да средстава следеће године буде виша, и максимално ћемо их подржати у квалификације за Лигу Европе“, најавио је генерални секретар Савеза спортова Општине Инђија Љубомир Ковачевић.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: