Вести

Kаратисти „Железничара“ забележили одличне наступе на првенству Војводине у Новом Бечеју


Kаратисти „Железничара“ забележили одличне наступе на првенству Војводине у Новом Бечеју
13.10.2023

Каратисти инђијског „Железничара“ остварили су одличне резултате на првенству Војводине одржаном у Новом Бечеју. Прва места изборили су кадеткиња Тамара Манојловић у борбама у категорији преко 54 килограма и Лука Митрић у категорији преко 70 килограма.

Друга места освојила је екипа кадеткиња у борбама у саставу: Теодора Чанковић, Тамара Манојловић и Марија Ђурђевић , док је појединачно сребрну медаљу изборио Вук Малић у категорији борбе преко 70 килограма.

Трећа места припала су кадетима екипно у борбама у саставу: Вук Малић, Лука Митрић, Филип Лазић и  Стефан Бјељац., док су појединачно бронзу изборили Филип Лазић у борбама у категорији испод 63 килограма и Алекса Лајбеншпергер у катама.

Врло добар појединачни наступ забележила је и Теодора Чанковић која је изборила 4. место у категорији борбе испод 54 килограма.

Такмичари у борбама Стефан Бјељац испод 63 килограма, Лука Поповић преко 70 килограма, и Мирјана Ђурђевић испод 54килограма овога пута нису успели да се домогну победничког постоља.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: