Вести

Помоћ за Данијелу Ковачевић - 1727


Помоћ за Данијелу Ковачевић - 1727
09.01.2014 | Т.Ђоковић

Данијела Ковачевић из Инђије имала је 17 година када се пре 4 године породила и на свет донела малу Марију. Наизглед идилична прича претворила се у трагедију, када је Данијела у породилишту у Новом Саду добила сепсу, коју је једва преживела. Међутим, упала је у будну кому и у том стању вегетирања је и данас. 

"Знате, када уђете на врата те просторије она вам се некада насмеје, а некада ни не примети да сте ту, али после изесног времена схватите да она прати сваки ваш покрет, да прати све што се дешава у просторији. Кад јој приђете зна бити уплашена, исто тако зна бити мирна и имати потребу да је мазите, љута, насмејана, шта год", прича нам Весна Драшковић, мајка Данијеле Ковачевић. 

Данијела није свесна света око себе, не препознаје ни ћерку, ни мајку, не може да комуницира... Ипак, Весна не губи наду ће успети да пронађу новац и одведу своју ћерку у Немачку на лечење. 

Досадашње акције нису биле успешне, а нову наду улио је нови хуманитарни број – 1727. 

"То су мали кораци ка великом циљу. А велики циљ је да Даца оде у Немачку где доктори дају велике шансе за њен опоравак", каже Данијелина мајка. 

 

ИЗВОР: Б92

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: