Вести

ДЕЧИЈА ПРЕДСТАВА У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ: Светлуцава и сјајна магична прича


ДЕЧИЈА ПРЕДСТАВА У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ: Светлуцава и сјајна магична прича
09.09.2020

У суботу, 12.септембра, са почетком у 18:00 часова у Културном центру биће изведена дечија представа под називом „Светлуцава и сјајна магична прича“ у извођењу „Позориштанца Јеленица“ из Београда.

Као што из Аладинове чаробне лампе излази дух Немирко и испуњава три жеље, тако и у овој представи Светлуцава и Сјајна излазе из Леине чаробне лампе и остварују три жеље. Овога пута, одлучиле су да остваре три жеље дечаку Зегу.

Он има три необичне, али симпатичне жеље. Зег покушава на разне начине да освоји срце девојчице Јулијане, а Светлуцава и Сјајна му на врло забаван и специфичан начин помажу у томе. Њих две су врло симпатичне, духовите и забавне. Увек пронађу решење за све дечије проблеме.

Позоришне представе се организују уз поштовање свих прописаних заштитних мера у борби против Ковид-19 које подразумевају обавезно ношење маски у простору Културног центра, као и минималну физичку дистанцу од 1.5 метра, односно једног празног седишта између људи.

Карте можете купити сваког дана у периоду од 16.00 до 20.00 часова, а на дан извођења представе од 16.00 часова по цени од 250,00 динара.

ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум: